Loading...
Temamøde

Netværksmøde hos Tulip Food

Netværksmøde hos Tulip Food

onsdag d. 31. oktober 2018
16.00-18.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 13:00

Færgen MS Stena Nautica, Stena Line

Færgevej 1, 8500 Grenaa​


Business Region Aarhus ønsker i samarbejde med Agro Food Park og erhvervsrådene at styrke netværket blandt virksomheder og institutioner inden for landbrugs- og fødevareområdet, samt stimulere til udvikling af nye innova-tionssamarbejder.

Det gør vi bl.a. gennem i alt 12 arrangementer i på virksomheder i hele Business Region Aarhus, hvor små, mellemstore og store fødevarevirksomheder får inspi-ration til udvikling af markeds- og vækststrategier, der kan øge den enkelte virk-somheds konkurrenceevne, omsætning og antal beskæftigede.

PROGRAM

  • 16.00 Velkomst og præsentation af Tulip Food Companys strategi v. CEO Kasper Lenbroch
     
  • 16.20 Landbrug & Fødevarer ”historien” om kød med forbruger-, klima- og ernæringsvinkler v. Marianne Gregersen og Puk Maria Ingemann Holm
     
  • 17.20 Historien bag Guldrummet og Slagter Munch. Hvad er formålet med at drive en Premium forretning i Tulip Food Company v. Dorte K. Ruby
     
  • 17.50 Vi smager på produkter fra Tulip Food Company, fri networking og tak for i dag

TULIP FOOD COMPANY A/S har i mere end 100 år været med ved spisebordet og inspireret mennesker verden over til at mødes omkring dagens måltider. Tu-lip arbejder målrettet med sundhed, fødevaresikkerhed, kvalitet og klimaaftryk, og medlemmer af Tulip familien er bl.a. ”Den Grønne Slagter”, ”Gøl”, ”Steff Houlberg” og ”Mou”. Tulips produkter sælges i over 120 lande.
 

Læs mere om arrangementet her


Tilmeldingsfrist: 23. oktober kl. 13.00

Tilmeld dig her 

keyboard_arrow_up