Norddjurs Kommune Erhverv

Norddjurs Kommune Erhverv yder gratis vejledning og sparring til iværksættere og virksomheder i Norddjurs Kommune.

Vi står klar med hjælp, hvis du har planer om at starte din egen virksomhed, eller hvis du står lige midt i udfordringerne med at
skubbe væksten i gang i din virksomhed.

Norddjurs Kommune Erhverv er din indgang til erhvervsservice i region Midtjylland, hvor der blandt andet er forskellige tilskudsmuligheder, som kan spire væksten i din virksomhed.

Formålet er at hjælpe iværksættere og virksomheder i Norddjurs Kommune med at løse de udfordringer, de står overfor – og det er gratis!

Uanset om du er iværksætter eller drømmer om at blive det – eller du allerede har din egen virksomhed – så hjælper vi dig med DIN udfordring.

Norddjurs Kommune Erhverv kan blandt andet tilbyde:

  • Gratis vejledning
  • Overblik over rådgivnings- og mentormuligheder – og muligheden for tilskud under et af de mange regionale programmer
  • Netværk
  • Iværksætterkurser
  • Temamøder
  • og meget mere!

Kontakt Norddjurs Kommune Erhvervs konsulenter Henrik Vistisen og Lise Haahr Hanneslund – så er du allerede godt på vej!

Alle henvendelser behandles fortroligt.

En del af imidt

Norddjurs Kommune Erhverv er en del af imidt, som er en fællesbetegnelse for alle, der arbejder for mere vækst i Midtjylland – det vil sige de lokale erhvervsservices og Væksthus Midtjylland. Vi arbejder sammen for at kunne give din virksomhed den optimale sparring.

Det betyder, at Norddjurs Kommune Erhverv kan henvise virksomheder med vækstpotentiale til Væksthus Midtjylland, som blandt andet kan give specialiseret rådgivning og kortlægning af vækstpotentiale.

Du kan læse mere om Væksthus Midtjylland og om imidt-samarbejdet på deres respektive hjemmesider www.vhmidtjylland.dk og www.imidt.dk.

Forvirret? Bare ring 70 15 16 18 – så får du fat i din lokale erhvervsservice, som er din indgang til vækst.