Temamøde

Gå hjem møde: Kom i gang med din virksomheds klimaregnskab!

onsdag d. 07. juni 2023
15:00-17:00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
mandag d. 05. juni 2023 kl. 12:00

avXperten ApS

Teknologivej 15,

8500 Grenaa

Fra 2026 stiller EU’s direktiv om klimaregnskab (CSRD) krav til store virksomheder om afrapportering på hele ESG-området (Environmental, Social, Governance). Det betyder, at du kan risikere at blive ramt indirekte ved at skulle rapportere bæredygtighedsdata til større kunder som følge af direktivets implementering.

Er du kommet i gang med din virksomheds klimaregnskab, eller er du nysgerrig på, hvordan din virksomhed kan bruge den grønne dagsorden som løftestang til vækst? Og har du overvejet, hvad du rent praktisk kan gøre, og hvor du kan søge hjælp, sparring og evt. tilskud til din virksomheds udvikling?

De spørgsmål får du svar på til dagens gå-hjem-møde, der henvender sig til virksomheder i Norddjurs Kommune, der ønsker at blive klogere på klimaregnskaber. Der vil være oplæg om Norddjurs Kommunes Klimaplan DK2020, og konsulenthuset Viegand Maagøe klæder dig på til at blive ESG-parat. Du får også praktiske eksempler, når Lemming Hegn fortæller om, hvordan de kom i gang med deres klimaregnskab. Til sidst vil Erhvervshus Midtjylland fortælle om muligheder for grønne tilskud til at understøtte din virksomheds vækst.

Vi serverer en sandwich i forbindelse med mødet, og der vil efterfølgende være mulighed for at netværke.

Tilbuddet henvender sig til alle virksomheder i Norddjurs Kommune.

Program

  • Velkomst, v. Jesper Lykkeberg, Virksomhedskonsulent, Erhverv Norddjurs
  • Introduktion til avXperten, v. Nikolaj Nielsen, Direktør, avXperten ApS
  • Introduktion, Klimaplanen, DK2020, v. Anne Risum, Projektleder, Norddjurs Kommune
  • Bliv ESG-Parat – Med særligt fokus på klima- og miljøpåvirkning, v. Lasse Vinblad Thaisen, Seniorprojektleder, Viegand Maagøe A/S
  • Lemming Hegn: Hvordan vi kom i gang med klimaregnskab, v. Sanne Lemming, Mellemleder, Lemming Hegn 
  • SMV-Puljer til understøttelse af den grønne omstilling, v. Jannie Mejer, Virksomhedskonsulent, Erhvervshus Midtjylland
  • Netværk
  • Tak for i dag!

Tilmeld dig her


Tilmeldingsfrist: 5. juni kl. 12.00
 

Tilmeld dig her