Loading...

Kommende arrangementer hos Norddjurs Kommune Erhverv

Kommende arrangementer 


Klynge-seminar

​På seminaret bliver du klogere på klynger og klyngefacilitering. Der er nemlig stor forskel på, hvordan man som klyngefacilitator skal tackle ledelsen af henholdsvis en potentiel klynge, en spirende klynge og en moden klynge. 

Vi vil dykke ned i hvad der kendetegner en klynge, hvordan et klyngeøkosystem fungerer og hvordan klynger kan skabe innovation og konkurrencemæssig gevinster. Mads Ingstrup, lektor fra Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på Syddansk Universitet har forsket i emnet og vil på dagen gøre os klogere på hvordan man kan understøtte spirende klynger såvel som mere modne klynger. 

Er der interesse for det på dagen afvikles model 2 og 3 i efteråret 2018. 

Dato: 
Den 23. maj kl. 9.00 - 15.00

Sted: 
Gl. Estrup, Randersvej 2, 8963 Auning

​Tilmeldingsfrist: 
Den 16. maj 2018

Tilmeld dig her


​Digital omstilling & Industri 4.0

​Industri 4.0 er den mest markante ændring af markedet lige nu. Målet er en større og bedre integration mellem den nye digitale verden og den fysiske produktion. Det er vigtigt, at danske virksomheder ser fremad og ruster sig til mulighederne og konkurrencen i den digitale industrielle omstilling. 

Business Region Aarhus, Norddjurs Kommune og Internet Week Denmark inviterer alle interesserede til et gratis møde, hvor der netop bliver sat fokus på den digitale omstilling og Industri 4.0, og hvad det kræver af virksomheder i alle brancher. Der vil både være faglig inspiration og mulighed for netværk. 

Du kan bl.a. møde direktør Christian Schwarz Lausten fra det strategiske og digitale rådgivningshus Selsmonaut, som vil give sit perspektiv på den digitale omstilling og hvad det kræver af organisationer. Du vil også møde Arkikon, der specialiserer sig i teknisk byggeri, og netop i disse år udvikler deres processer til at blive mere digitale for at skabe bedre produkter og oplevelser for kunden. Derudover vil du få en eksklusiv rundvisning på Grenaa Varmeværk, hvor du vil komme helt tæt på deres omstillingsprocesser. 

Mødet er samtidig en invitation til alle om at tage del i Internet Week Denmark d. 2. - 6. maj 2018, der er en årlig tilbagevendende festival, hvor vi bliver klogere på den digitale omstilling af erhvervslivet og samfundet. 

Program:

  • Rundvisning på Grenaa Varmeværk (Bredstrupvej 44, 8500 Grenaa)
  • ​Transport til Arkikon (Fornæsevej 9, 8500 Grenaa
  • ​Keynote: Digital omstilling - fra katedral til bazar v/ direktør​ Christian Lausten, Selsmonaut
  • Case: Arkikon - Et strategisk og praktisk blik på digitalisering
  • Build Tomorrow: Sådan tager du del i IWDK 2018
  • Kaffe og netværk

Dato:
5. april 2018 kl. 16.00-19.00

Sted:​
Grenaa Varmeværk, Bredstrupvej 44, 8500 Grenå

Tilmeld dig her 


keyboard_arrow_up