Nyttige links til dig som iværksætter eller  virksomhed i Norddjurs Kommune

Information fra Norddjurs Kommune

Mangler du hjælp til at skaffe den rette arbejdskraft?

Virksomhedsservice Jobcenter Norddjurs står klar til at hjælpe din virksomhed med at finde den rette arbejdskraft. Der er ingen virksomheder, som er for store eller for små, hvilket gør at, deres konsulenter altid står klar til at hjælpe dig, lige meget hvilken forespørgsel du har.

Kontakt Virksomhedsservice Jobcenter Norddjurs på: 
Tlf: 8959 1000
Mail: virksomhedsservice@norddjurs.dk
Læs mere om Virksomhedsservice Jobcenter Norddjurs her


Erhvervshus Midtjylland

Mange muligheder for medfinansiering 

Der er aktuelt utroligt mange muligheder for iværksættere og virksomheder, der søger medfinansiering til køb af privat rådgivning. Der er hårdt brug for rådgivning hos danske virksomheder, som forsøger at rejse sig ovenpå den omfangsrige corona-krise. Erhvervshus Midtjylland giver dig muligheden for at få del i regionale programmer målrettet vækstorienterede virksomheder og iværksættere. 

Læs mere om mulighederne for iværksættere (CVR-nr. under 3 år)
Læs mere om mulighederne for virksomheder (CVR-nr. over 3 år)


Early Warning

Oplever du modgang i din virksomhed? 

Early Warning er et gratis, fortroligt og uvildigt tilbud til dig som virksomhedsejer, som oplever modgang i din virksomhed, og gerne vil gøre noget ved det. Uanset om den skal lukke eller fortsætte.

Tilbuddet er landsdækkende og har mere end 130 erfarne erhvervsfolk, som er vant til at hjælpe virksomhedsejere. Siden 2007 har Early Warning hjulpet over 7.000 virksomheder godt videre.

Early Warnings hjælp består af vejledning, sparring og rådgivning af virksomhedens ejer og evt. ejerens familie. Early Warnings eneste interesse er at hjælpe virksomhedsejeren bedst muligt.

Early Warning i Danmark er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Besøg Earlywarning.dk her


SMV:Digital

Skal din virksomhed i gang - eller videre med digital omstilling?

Gennem SMV:Digital kan du søge tilskud til privat rådgivning eller investering i IT og teknologi. Du kan også få hjælp til at udvikle dine eller dine medarbejderes digitale kompetencer.

Det kan være indenfor e-handel, automatisering, digital sikkerhed eller noget helt andet, der gør, at din virksomhed kan sætte turbo på vækst og udvikling.

3000 virksomheder har allerede fået tilskud gennem SMV:Digital til at realisere deres digitale ambitioner. Hvad er dine?

Besøg smvdigital.dk her