Er du klar til at udvikle din virksomhed?

Sparring til virksomheder med vækstambitioner

Norddjurs Kommune Erhverv tilbyder gratis sparring til nystartede såvel som etablerede virksomheder med vækstambitioner. 

Vi kan vejlede dig omkring salg, markedsføring, IT- og E-business, eksport og outsourcing, kapitalfremskaffelse og meget mere. 

Vores konsulenter har erfaringer fra erhvervslivet og står til rådighed med viden, et stærkt netværk til offentlige og private konsulenter, bred erfaring og mange værktøjer, som du kan drage nytte af. 

Vi besøger gerne din virksomhed, ligesom du også er velkommen hos os. 
 


Early Warning

Oplever du modgang i din virksomhed? 

Early Warning er et gratis, fortroligt og uvildigt tilbud til dig som virksomhedsejer, som oplever modgang i din virksomhed, og gerne vil gøre noget ved det. Uanset om den skal lukke eller fortsætte.

Tilbuddet er landsdækkende og har mere end 130 erfarne erhvervsfolk, som er vant til at hjælpe virksomhedsejere. Siden 2007 har Early Warning hjulpet over 7.000 virksomheder godt videre.

Early Warnings hjælp består af vejledning, sparring og rådgivning af virksomhedens ejer og evt. ejerens familie. Early Warnings eneste interesse er at hjælpe virksomhedsejeren bedst muligt.

Early Warning i Danmark er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Besøg Earlywarning.dk
 


SMV:Digital

Skal din virksomhed i gang - eller videre med digital omstilling? 

Gennem SMV:Digital kan du søge tilskud til privat rådgivning eller investering i IT og teknologi.

Du kan også få hjælp til at udvikle dine eller dine medarbejderes digitale kompetencer.

Det kan være indenfor e-handel, automatisering, digital sikkerhed eller noget helt andet, der gør, at din virksomhed kan sætte turbo på vækst og udvikling.

3000 virksomheder har allerede fået tilskud gennem SMV:Digital til at realisere deres digitale ambitioner. Hvad er dine?

Besøg smvdigital.dk