Hvem er vi?

Om os

Vi er din lokale erhvervsservice. Det betyder at vi altid tilbyder gratis sparring til iværksættere, og sætter fart på væksten i allerede etablerede virksomheder. Hvert år gør mange iværksættere og virksomheder brug af vores tilbud om gratis og uvildig vejledning, og endnu flere deltager i vores spændende arrangementer – såsom iværksættercaféer og temamøder.

Hvis du bor i Norddjurs kommune tilbyder vi gratis vejledning til dig. Vi hjælper dig med at løse de udfordringer, du står overfor – uanset om du har en etableret virksomhed eller ønsker at følge din drøm om at blive iværksætter.

På denne side finder du alt du behøver for at skabe vækst og udvikling, hvad end du søger spændende arrangementer, nyttige links eller kontaktoplysninger.

Vil du vide mere?

Så ring til os på 7015 1618, eller send en mail på info@norddjurskommuneerhverv.dk - vi står klar til at hjælpe dig! ​